Design dit helt eget smykke

Smykker er noget helt personligt. Hos Meincke laver vi derfor lige præcis de smykker, du drømmer om – med andre ord kan du selv designe dit smykke fra start til slut. 

Der er to veje at gå.

  1. Du har en idé om, hvad du vil have, og sammen finder vi frem til  præcis det, du drømmer om – både hvad angår materialer og design. På baggrund af din beskrivelse udarbejder jeg en skitse, som vi arbejder med, indtil du er tilfreds. Herefter sættes dit personlige smykke i støbeskeen.
  2. Det kan også være, at du har arvestykker i ædelmetaller og -sten liggende, som du gerne vil genbruge. For selvom designet måske ikke er lige dig, så kan vi sagtens smelte eksempelvis guld om og lade det indgå i et nyt smykke, som passer præcis til din stil og dine ønsker. På den måde tager du noget af familiehistorien med videre.

Hvert enkelt smykke bliver håndlavet, hvilket sikrer, at detaljer og kvalitet er helt i top.

Hos Meincke designer vi også vores egne smykker.

Vi har fokus på høj kvalitet og dansk design. Smykkerne er elegante og unikke, og har et look med et romantisk og klassisk udtryk. Filosofien bag smykkerne er at skabe smykker, der kan gå i arv fra generation til generation. 

Hvert enkelt smykke bliver håndlavet, hvilket sikrer, at detaljer og kvalitet er helt i top,