Reparation

Vi får dine gamle smykker tilbage på toppen

Smykker kan, ligesom alt andet, blive slidte og lidt triste at se på. Men med et eftersyn og professionel pleje kan du få dem næsten som nye igen.

Hvis smykket er slidt, ridset og mat skal det renses og poleres op. Hos Meincke tilbyder vi et professionelt eftersyn, hvor vi både renser, polerer og kontrollerer, at diamanterne sidder, som de skal, i smykket.

Det kan også være, der er tale om et smykke som skal repareres eller tilrettes. Det kan være en kæde, der skal loddes, en ring der skal ændres i størrelsen, eller en sten der er faldet ud af et smykke, og derfor sættes i igen. Det løser vi også, og i forbindelse med reparation eller tilpasning inkluderer vi en professionel rensning og polering.

Vi anbefaler, at du får dine smykker efterset og renset 1-2 gange om året. Noget kan du klare selv – enten ved at følge nogle simple råd eller ved at investere i plejemidler. Men er smykkerne skadet eller meget slidte, bør du lade en professionel kigge på dem.

Reparation af smykke

Lad os reparere dit ur

Ure er en lidenskab hos Meincke. Vi har 25 års erfaring i at handle med og reparere ure. Så når et ur er i stykker, behandler vi det nænsomt og med respekt. Og når det kommer til ure, kender vi ingen grænser – Vi reparerer alt fra armbåndsure til lommeure, stueure, bornholmerure, taffelure og lygteure. Og det er uanset hvilket mærke, uret kommer i.

Sådan gør vi

En reparation foregår ved, at vi først tjekker og fejlsøger dit ur. På den baggrund giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud, før vi går i gang med selve reparationen.

Reparation af armbåndsur

 

Reparation af standur